Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.12.2012 21:37 - Dolce&Gabbana история на успеха
Автор: parfumii Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1244 Коментари: 0 Гласове:
2



Dolce&Gabbana е една от най-известните модни къщи в света. Тя, е основана през 1985 година от Доменико Долче и Стефано Габана. Първоначално те създават само скъпи и елегантни дрехи, които са по възможностите само на отбрана част от обществото, но след огромния успех, който постигат, те решават да пуснат нова модна линия с дрехи на по-ниски и достъпни цени, която наричат D&G. Тя включва мъжки, дамски и детски облекла за ежедневието. Компанията, обаче добива слава със своята луксозна модна линия – Dolce&Gabbana. Благодарение на нея, италианските дизайнери добиват световна слава, от която се възползват по възможно най-добрия начин. От красивите и елегантни тоалети на италианската модна къща се възползват редица световни знаменитости – Дейвид Бекъм, Мадона и редица други популярни личности.

Днес компанията се развива в абсолютно всички сфери на модата и освен, че създава невероятно красиви и елегантни тоалети, тя произвежда и собствена линия козметика за мъже и жени. Италианските дизайнери се присъединяват към колегите си и мощно навлизат на пазара за козметика със своите изключително луксозни и качествени продукти. Едва ли има човек, който следи новините около модата и не, е чувал за божествения аромат на парфюмите D&G. Компанията разполага с няколко парфюмерийни линии, които са подходящи за ежедневието и официални събития. Едни от най-популярните им всекидневни парфюми за жени са SICILY. Този парфюм, е известен още и като любимия аромат на популярната италианска актриса Моника Белучи. Тайнственият аромат на багдадска водна роза невероятната комбинация от аромати на божур, циклама, сандалово дърво и египетски жасмин превръщат SICILY в един от любимите парфюми на хиляди дами по света. Парфюмите за мъже също са на необходимото високо ниво и безспорно унисекс аромата на La Roue De La Fortune, е един от най-предпочитаните мъжки аромати на италианските дизайнери.

Така, че ако си търсите нов парфюм, но досегашните, които сте използвали са Ви разочаровали по една или друга причина, то доверете се на италианския стил и почувствайте божественото ухание на ароматите Dolce&Gabbana.



Тагове:   парфюми,   DolceGabbana,


Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: parfumii
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 108891
Постинги: 29
Коментари: 7
Гласове: 16
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930